• Διοικητής: ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
  Φωτογραφία ΔιοικητήΕίμαι κάτοχος ΒΒΑ(Bachelor of Business Administration) και MBA (Masters of Business Administration, 1992) από τα Πανεπιστήμια Baruch College (CUNY) και St.John's University της Πολιτείας της Νέας Υόρκης στην Αμερική.
  Με την επιστροφή μου στην Ελλάδα και την ολοκλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων εργάστηκα σε θέσεις ευθύνης σε επιχειρήσεις της περιοχής. Από τη θέση του εμπορικού, οικονομικού και γενικού Διευθυντή μου δόθηκε η δυνατότητα να διαχειριστώ αντίστοιχα θέματα, στοχεύοντας στην επίτευξη των στόχων των μετόχων διακατεχόμενος από αίσθημα ευθύνης και προσφοράς.
  Είμαι θιασώτης της ομαδικής δουλειάς (team work) και πιστεύω ότι το επίκεντρο για την επίτευξη των στόχων είναι ο άνθρωπος, ο συνεργάτης, ο συνάδελφος.
  Το 2013 έπειτα από 20ετή δραστηριότητα στον χώρο της βιομηχανίας (μεταλλοοβιομηχανία, φαρμακοβιομηχανία κλπ) δραστηριοποιήθηκα στο χώρο της υγείας αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του ΓΝ Φιλιατών. Παράλληλα με τα καθήκοντά μου στο Νοσοκομείο Φιλιατών, ανέλαβα το 2016 και το ΓΝ Κέρκυρας και στη σύντομη θητεία μου, τέθηκε σε λειτουργία ο μαγνητικός τομογράφος.
  Από τον Ιανουάριο του 2020 έχω αναλάβει την ευθύνη του ιστορικού ΓΝΙ "Γ. Χατζηκώστα" και δεσμεύομαι προς όλους εσάς, ότι θα καβάλω κάθε προσπάθεια για την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών υγείας επ' ωφελεία των ασθενών.

  Βιογραφικό Σημείωμα  Ένδειξη επισύναψης